Abrikosmarmelade
Nem hjemmelavet abrikosmarmelade, der er fuld af smag.
Abrikosmarmelade
Nem hjemmelavet abrikosmarmelade, der er fuld af smag.
Redskaber
Ingredienser
1 kg abrikoser
1 kg marmeladesukker (se pakken for måleforhold)
1 lime
Trin for trin
Skær abrikoserne i halve, og fjern stenene.
Kom abrikoser til foodprocessoren, og tryk på pulseringsknappen. Pulsér 3-4 gange for at hakke abrikoserne.Hæld abrikoserne i en dyb gryde, og pres saften af en lime i.
Hæld abrikoserne i en dyb gryde, og pres saften af en lime i.
Bring det i kog under konstant omrøring.
Tilsæt sukkeret, og rør grundigt rundt, indtil alt sukkeret er opløst.
Hæld den varme marmelade i rene glas, luk lågene, og vend dem med bunden opad. Lad det køle helt af.