Skip the navigation

Pirogger med kirsebær

KitchenAid-kok

Lækker og varm sommersnack serveret med fløde og sukker!

Import-Recipe - Cherry pierogi

Pirogger med kirsebær

KitchenAid-kok

Lækker og varm sommersnack serveret med fløde og sukker!

Redskaber

FoodProcessor
Prep
20min
Madlavning
6min
I alt
26min
Servering
6
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

125 ml varmt vand

25 g smør

310 g mel

1/2 tsk salt

1 piskede æg

150 g kirsebær

120 ml fløde til servering

30 g sukker til servering

Trin for trin

  1. Bland varmt vand med smør. Sæt til side.

  2. Kom mel i en kande på foodprocessoren på 2,1 l med dejkrogen på. Tilsæt salt. Begynd med hastighed 2, og tilsæt gradvist vand- og smørblandingen. Tilsæt det piskede æg, og ælt i 2-3 minutter.

  3. Pak dejen ind i husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet i 30 minutter.

  4. Vend den afkølede dej ud på en melet overflade. Skær cirkler af dejen med en kageudstikker eller et glas. Fjern kirsebærstenene og læg 2-3 kirsebær i midten af hver cirkel, og fold siderne, så de danner en halvmåne. Fastgør fyldet ved at klemme kanterne sammen. Gentag for at bruge den resterende dej.

  5. Bring en gryde vand i kog. Placer piroggerne i vandet. Når de flyder op til toppen, skal de tilberedes i ca. 2-3 minutter mere. Fjern dine dumplings med en hulske.

  6. Server med fløde og sukker.