Redskaber
Ingredienser
2 fed hvidløg
1 rødløg
4 spsk olivenolie
1 aubergine
2 orange peberfrugt
2 squash
2 spsk tomatpassata
2 spsk frisk timian
3 spsk frisk rosmarin
1 tsk salt
1/4 tsk peber
Trin for trin
Pil hvidløgsfeddene. Hak hvidløget fint. Skræl løget, og skær i halve.
Sæt snittejernet på din foodprocessor, og drej hastigheden til 1. Tilsæt rødløg gennem påfyldningstragten, så det skæres i tern. Opvarm 3 spsk. olivenolie i en stegegryde. Tilsæt hvidløg og løg, og kog under konstant omrøring, indtil blandingen er blød.
Fjern kernerne, og skær de orange peberfrugter i 4 stykker. Skær squashen på langs. Skær auberginerne på langs i kvarte. Sæt snittejernet på din foodprocessor, og drej hastigheden til 1. Tilsæt løg gennem påfyldningstragten, så de skæres i tern. Tilsæt til stegegryden.
Tilsæt tomatpassata, frisk timian, rosmarin, salt og peber. Bland og lad det tilberede med låg på over mellemhøj varme i 30 minutter.
Opvarm 1 spsk. olivenolie i en gryde. Snit chorizo, og put det i gryden. Steg skiverne på panden ved mellemhøj varme. Tilsæt chorizo og olie til stegegryden med ratatouille. Serveres varm med flute.