Skip the navigation

Rødbedehummus med kant

KitchenAid-kok

Vær med til at fejre årets farve med denne lækre rødbedehummus!

Import-Recipe - Zesty Roasted Beet Hummus

Rødbedehummus med kant

KitchenAid-kok

Vær med til at fejre årets farve med denne lækre rødbedehummus!

Redskaber

Blender
Prep
20min
I alt
20min
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

150 g rødbede, skrællet, skåret i tern

440 g pintobønner, drænede og skyllede

1 citronsaft

1/2 citronskal

2 fed hvidløg

5 g salt

30 g tahini

1 spsk olivenolie

- ristede sesamfrø

- flagesalt

- citronskal

- finthakket persille

Trin for trin

  1. Læg de klargjorte rødbeder i en kasserolle, og tilsæt vand, så de er dækket. dem. Bring i kog, skru derefter ned til mellemhøj varme, og kog i 20 minutter eller indtil du kan stikke en gaffel igennem rødbederne. Si vandet fra, men sørg for at gemme 60 ml af det kogende vand, og stil rødbederne til side for at køle af.

  2. Læg alle ingredienserne og to spsk. af den gemte væske i KitchenAid-blenderen, og blend ved hastighed 2, indtil blandingen er en smule lind. (Tilsæt mere rødbedevand, hvis blandingen er for tyk.) Hæld blandingen i en serveringsskål, og pynt med sesamfrø, et stænk olivenolie, flagesalt og en smule citronskal.

  3. Du kan lave en grovere version af denne hummus ved hjælp af KitchenAid-køkkenmaskinen og mørdejspiskeren. Du skal blot udskifte blenderen med køkkenmaskinen og følge de samme instruktioner.