Skip the navigation

Salat med hindbær-vinaigrette

KitchenAid-kok

Import-Recipe - Raspberry Vinaigrette Salad

Salat med hindbær-vinaigrette

KitchenAid-kok

Redskaber

Blender
Prep
10min
I alt
10min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

ml 60 friskpresset citronsaft

ml 60 balsamico

160 g friske hindbær

2 spsk snittet rødløg

4 tsk ahornsirup

1 tsk dijon-sennep

1/2 tsk havsalt

1/4 tsk friskkværnet sort peber

120 ml ekstra jomfruolivenolie

g 120 rucola

208 g babyspinat

1 grønt æble, udkernet, og snittet med mandolinjern

1 rødt løg, skåret i små halvmåner

150 g smuldret feta

140 g mandelflager

30 g valsede hampefrø

Trin for trin

  1. For at lave dressing, kom citronsaft, balsamicoeddike, hindbær, løg, ahornsirup, sennep, salt og peber ned i blenderskålen til KitchenAid® Power Plus® Blender.

  2. Sæt låget på, start med hastighed 1 og øg gradvist hastigheden til 3 i omkring 10 sekunder, indtil alt er blendet.

  3. Lad maskinen køre og tag midterlåget af.

  4. Hæld langsomt olivenolie ned gennem midteråbningen i en konstant stråle og blend i endnu 10 sekunder, indtil blandingen er emulgeret.

  5. Hæld dressingen op i en lille serveringsskål. Bland salatingredienserne i en stor salatskål, hæld dressingen over ved bordet og vend forsigtigt salaten rundt.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg