Redskaber
Ingredienser
ml 60 friskpresset citronsaft
ml 60 balsamico
160 g friske hindbær
2 spsk snittet rødløg
4 tsk ahornsirup
1 tsk dijon-sennep
1/2 tsk havsalt
1/4 tsk friskkværnet sort peber
120 ml ekstra jomfruolivenolie
g 120 rucola
208 g babyspinat
1 grønt æble, udkernet, og snittet med mandolinjern
1 rødt løg, skåret i små halvmåner
150 g smuldret feta
140 g mandelflager
30 g valsede hampefrø
Trin for trin
For at lave dressing, kom citronsaft, balsamicoeddike, hindbær, løg, ahornsirup, sennep, salt og peber ned i blenderskålen til KitchenAid® Power Plus® Blender.
Sæt låget på, start med hastighed 1 og øg gradvist hastigheden til 3 i omkring 10 sekunder, indtil alt er blendet.
Lad maskinen køre og tag midterlåget af.
Hæld langsomt olivenolie ned gennem midteråbningen i en konstant stråle og blend i endnu 10 sekunder, indtil blandingen er emulgeret.
Hæld dressingen op i en lille serveringsskål. Bland salatingredienserne i en stor salatskål, hæld dressingen over ved bordet og vend forsigtigt salaten rundt.