Sandkage med mascarpone-glasur
Denne sandkage med mascarponeglasur vil med garanti få opmærksomhed til enhver fest.
Sandkage med mascarpone-glasur
Denne sandkage med mascarponeglasur vil med garanti få opmærksomhed til enhver fest.
Redskaber
Ingredienser
300 g blødt smør
300 g strøsukker
6 piskede æg
300 g sigtet, selvhævende mel
1,5 tsk bagepulver
160 g mascarpone
160 ml fløde
50 g flormelis
300 g hindbær
4 marengs
5 spiselige blomster
Trin for trin
Put det bløde smør og strøsukker i skålen på køkkenmaskinen med fladpiskeren monteret, og pisk ved hastighed 6, indtil det er let og luftigt.
Monter plastskærmen på køkkenmaskinens skål. Tilsæt piskede æg, sigtet selvhævende mel og bagepulver. Bland kort ved hastighed 4, indtil alt er blandet sammen.
Smør bunden ind og put bagepapir i to runde kageforme på 20 cm. Del dejen op mellem de forberedte kageforme, og gør toppen jævn.
Bages 25-30 minutter ved 180°C i en forvarmet ovn. Tag den ud af ovnen, og lad den køle af i formen i 10 minutter. Tag kagerne ud af formene, og stil dem på en rist indtil de er kølet helt af.
Hæld mascarponeost, fløde og flormelis i skålen på køkkenmaskinen med piskeriset monteret. Pisk ved hastigheden 4, indtil glasuren er jævn og danner stive toppe. Spred mascarponeglasur ud på den ene sandkage, og put hindbær på toppen. Spred mascarponeglasur ud på den anden sandkage, og placer den første sandkage ovenpå. Put frugt, marengs og spiselige blomster på toppen.