Ingredienser
600 g pastamel
6 æg
1/2 tsk salt
Trin for trin
Hæld mel og salt i køkkenmaskineskålen med fladpiskeren monteret. Tilsæt æggene, og fortsæt med at piske ved hastighed 2. Hvis du vil have tyndere dej, skal du ændre hastigheden til 3.
Bland, indtil dejen begynder at samle sig til en kugle.
Udskift det fladpiskeren med dejkrogen. Ælt ved hastighed 2 i 4 minutter.
Ælt dejen i hånden i endnu 1 minut. Dæk til med husholdningsfilm, og sæt i køleskabet i 30 minutter. Del derefter dejen i 4 lige store dele.
Fastgør pastapladevalsen til køkkenmaskinen. Indstil tykkelsen til 1.
Gør dejen mere smidig ved at rulle den flere gange ved hastighed 2.
Drej derefter tykkelsen til 2, og gentag det sidste trin.
Sæt spaghettivalsen på, og før pastaen på valsen ved hastighed 2.
Tør på stativ. Kog dem i meget saltet kogende vand i 3-5 minutter.