Skip the navigation

Stir fry

KitchenAid-kok

Hurtigt og sundt måltid tilberedt med friske grøntsager og asiatisk inspireret sauce.

Import-Recipe - Stiry fry

Stir fry

KitchenAid-kok

Hurtigt og sundt måltid tilberedt med friske grøntsager og asiatisk inspireret sauce.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
15min
Madlavning
5min
I alt
20min
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

1 løg

2 gulerødder

1 rød peberfrugt

200 g hvidkål

3 spsk sojasauce

1 spsk østerssauce

1 spsk sriracha

1 spsk hvidvinseddike

1 spsk flormelis

spsk revet ingefær

2 spsk smagsneutral olie

300 g kolde kogte ris

1 stilk forårsløg

250 g tofu, stegt i tern

2 pak choi

sesamfrø

hakket forårsløg

Trin for trin

  1. Skræl løg og gulerødder. Drej foodprocessoren med det vendbare snitte-/rivejern (rivesiden) monteret til hastighed 2, og riv løg, gulerødder, rød peberfrugt og hvidkål.

  2. Rør soyasauce, østerssauce, sriracha, hvidvin, eddike, flormelis og ingefær sammen i en lille skål.

  3. Tilsæt neutral olie i wokken, og sæt over mellemhøj varme. Lynsteg grøntsagerne i 2-3 minutter. Tilsæt ris og sauce, og rør rundt, indtil alle dele er opvarmede.

  4. Serveres med tofu og grillet pak choi. Hæld sesamfrø og forårsløg på toppen.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg