Tunsandwich
Denne lækre sandwich med frisklavet tunsalat er et sundt frokostmåltid.
Tunsandwich
Denne lækre sandwich med frisklavet tunsalat er et sundt frokostmåltid.
Redskaber
Ingredienser
200 g frisk, bæredygtig tun
60 g creme fraiche
1/2 citronsaft
2 spsk frisk persille
3 forårsløg
1/2 tsk salt
1/4 tsk peber
8 skiver brød
Trin for trin
Damp tunen, og lad den køle helt af.
Bræk tunen i store stykker, og læg den i foodprocessoren. Blend, indtil der ikke er flere tunstykker.
Tilsæt creme fraiche, citronsaft, persille og groft hakket forårsløg. Krydr med salt og peber. Blend igen, indtil urterne er finthakkede og godt blandede med tunen.
Smør tunblandingen på 4 stykker brød. Læg de resterende brødskiver ovenpå.