Skip the navigation
Chef-touchChef-touchChef-touch

KitchenAid Chef Touch

Chef Touch, Vacuum Machine for preserving food, a Steam Oven for cooking and reheating and a Shock Freezer

En verden af ​​lækre muligheder venter på dig

Med inspiration fra den professionelle verden kombinerer Chef Touch tre avancerede værktøjer i ét system, der gang på gang leverer fremragende resultater.

Chef Touch fra KitchenAid er udstyret med en vakuum-maskine til præservering af mad gennem sous-vide-teknikken, en dampovn til madlavning og opvarmning samt en chokfrysertil ultrahurtig afkøling og nedfrysning.

  • indbygget

  • frit stående


Vegetable tortilla with hummus and peppers on a white plate

Nyd alle fordelene ved at lave mad med sous-vide-systemet.

Sous vide er en metode til tilberedning af delikat mad i høj kvalitet ved lave temperaturer. Friske ingredienser fyldes i særligt fremstillede, vakuum-forseglede poser og tilberedes i en dampovn ved temperaturer, der aldrig overstiger 100 °C.

De lavere tilberedningstemperaturer bevarer sammen med vakuum-forseglingen madens safter og organoleptiske bestanddele, hvilket resulterer i fantastisk møre, saftige, farverige, smagfulde og sunde retter.

Perfekt synergi med fabelagtige resultater

Vacuum-sealing ingredients in special pouches using the vacuum machine

VAKUUM-MASKINE

Når du bruger din Chef Touch, er første skridt at vakuum-forsegle dine rå eller friske ingredienser i særligt fremstillede poser ved hjælp af vakuum-maskinen.

Cooking the vacuum-sealed food in the steam oven

DAMPOVN

Maden i den vakuum-forseglede pose kan derefter tilberedes i dampovnen og spises umiddelbart efter eller opbevares i køleskabet eller fryseren.

Freezing vacuum-sealed food in shock freezer

CHOKFRYSER

Efter maden er tilberedt, kan du nyde den med det samme eller hurtigkøle posen til opbevaring i køleskabet, mens du også kan chok-nedfryse den, så den kan opbevares i fryseren.

Lav mad som en professionel med Chef Touch fra KitchenAid

Tasting food

PROFESSIONELLE MAD-RESULTATER

Fremkalder smagsnuancerne ved enhver ingrediens. Maden bevarer al sin saftighed og forbliver mør og lækker.

Preserving food in vacuum-sealed bags

BEKVEMMELIGHED

Madlavning på forhånd og præservering med sous-vide lader dig tilberede mere tidskrævende opskrifter mange dage før, dit middagsselskab afholdes.

Healthy meal

SUND MADLAVNING

Denne milde teknik til madlavning ved lave temperaturer sikrer, at alle de naturlige næringsstoffer i ingredienserne bevares.

Forstærk kreativiteten og smagen

Sushi

SPISNING EFTER TILBEREDNING

Tilberedning og umiddelbar spisning af mad uden efterfølgende opbevaring - den bedste måde at udnytte tilberedningsmetoden på.

Baked fish with vegetables

OPBEVARING I KORTE PERIODER

Tilberedning og præservering i korte tidsperioder - anbefalet til mad, der skal spises efter nedkøling, eller opvarmning af retter, som blev tilberedt dagen før.

Vegetable tart

OPBEVARING I LANGE PERIODER

Tilberedning og præservering i lange tidsperioder - anbefalet til dem, der kan lide at tilberede retter på forhånd og spise dem, når der er gået noget tid.