Ofte stillede spørgsmål
Min kaffe smager ikke godt – hvad kan jeg gøre for forbedre kaffens smag?
Hvis kaffen ikke smager så godt som forventet, kan der være nogle små justeringer, der skal foretages.
Kontrollér følgende for at se, om disse løsninger hjælper:
Problem | Mulig årsag | Hvad du skal gøre |
---|---|---|
Espressoen løber langsomt ud eller drypper/kommer ikke ud | Kaffen er for fint malet | Skift til en grovere formalingsindstilling |
For meget kaffe | Reducer dosis af kaffe | |
Kalkaflejringer i systemet | Afkalkning er påkrævet (se link) | |
Bryggeenheden er snavset eller tilstoppet | Rengøringscyklus er påkrævet (se link) | |
Kaffen har ingen eller dårlig crema | Bønnerne er ikke længere friske | Brug friske kaffebønner. Nyristede bønner skaber en fyldig crema. |
Espressoshottet er ikke varmt nok | Den valgte bryggetemperatur er medium eller lav | Øg bryggetemperaturen ved hjælp af den temperaturuafhængige knap på kontrolpanelet |
Mælkesystemet giver ikke nok skum/skummet kommer ikke ud | Der er ophobet kalk | Afkalkning er påkrævet (se link) |
Mælkedispenseren er tilstoppet | Kør en rengøringscyklus for grundig mælkerengøring. Tag om nødvendigt dispenseren på bryggehovedet af, og rengør det manuelt. Kontrollér og rengør mælkedispenseren. |
|
Mælken har et meget lavt proteinindhold | Brug mælk med et højere proteinindhold | |
Mælken er for varm | Skumningen skal påbegyndes med kold mælk, der hentes direkte fra køleskabet |
Var denne artikel nyttig?