Skip the navigation

Chai-te med chokolade

KitchenAid-kok

Forkæl dig selv med vores chai-te med chokolade, der er en fyldig og skøn blanding af chokolade og aromatiske krydderier – et lækkert og dekadent twist på en klassisk favorit.

Chocolate chai tea latte

Chai-te med chokolade

KitchenAid-kok

Forkæl dig selv med vores chai-te med chokolade, der er en fyldig og skøn blanding af chokolade og aromatiske krydderier – et lækkert og dekadent twist på en klassisk favorit.

Redskaber

Kettle
Prep
15min
I alt
15min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

8 kardemommefrø

10 fennikelfrø

8 hele nelliker

4 stjerneanis

10 peberkorn

2 kanelstænger

2 cm ingefærrod

3 spsk. sort løs te

60 g mørk chokolade

4 tsk. brun farin

400 ml mælk

Trin for trin

  1. Denne opskrift giver 2 kopper chai-te med chokolade.

  2. Tilsæt 300 ml vand til din KitchenAid-elkedel, og indstil temperaturen til 100 °C.

  3. Knus kardemommefrø, fennikelfrø, hele nelliker, stjerneanis og peberkorn i en morter, indtil de frigiver deres duftende aroma.

  4. Læg de knuste krydderier i en testempelkande. Tilsæt kanelstænger. Skær den friske ingefær i tynde skiver, og kom den i testempelkanden. Drys de sorte teblade ned i testempelkanden. Når elkedlen når 100 °C, skal det varme vand hældes over krydderier og teblade i testempelkanden eller en tepotte. Lad det trække i 5-7 minutter.

  5. Mens teen trækker, skal du hakke chokoladen i små stykker og lægge den i bunden af serveringskopperne. Hæld forsigtigt chai-teen i kopperne over den hakkede chokolade. Lad det stå i 2-3 minutter, og bland derefter sammen. Tilsæt brun farin for at søde teen, og top med mælkeskum.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Op til -30%

Det er tid til at gøre det til dit med fantastiske tilbud på hele vores hjemmeside.