Grundopskrift creme chantilly
Denne crème chantilly er en klassiker i det franske køkken. Den er let, luftig og lækkert sød og kan bruges som topping til mange desserter og drikkevarer.
Grundopskrift creme chantilly
Denne crème chantilly er en klassiker i det franske køkken. Den er let, luftig og lækkert sød og kan bruges som topping til mange desserter og drikkevarer.
Redskaber
Ingredienser
450 g fløde
2,5 spsk strøsukker
1 spsk vaniljepasta
Trin for trin
Sæt turbopiskerisene fra håndmixeren med 9 hastigheder og en skål i fryseren i 15 minutter, før du laver din crème chantilly.
Hæld piskefløden i den afkølede skål. Begynd at piske, og tilsæt strøsukker. Pisk, indtil der dannes bløde toppe.
Tilsæt vaniljepasta, og bland det sammen. Opbevar i køleskabet. Brug som topping på kager, tærter, is eller drikkevarer.