Skip the navigation

Grundopskrift creme chantilly

KitchenAid-kok

Denne crème chantilly er en klassiker i det franske køkken. Den er let, luftig og lækkert sød og kan bruges som topping til mange desserter og drikkevarer.

chantillycream_thumbnail.jpg

Grundopskrift creme chantilly

KitchenAid-kok

Denne crème chantilly er en klassiker i det franske køkken. Den er let, luftig og lækkert sød og kan bruges som topping til mange desserter og drikkevarer.

Redskaber

HandMixer
Prep
5min
I alt
5min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

450 g fløde

2,5 spsk strøsukker

1 spsk vaniljepasta

Trin for trin

  1. Sæt turbopiskerisene fra håndmixeren med 9 hastigheder og en skål i fryseren i 15 minutter, før du laver din crème chantilly.

  2. Hæld piskefløden i den afkølede skål. Begynd at piske, og tilsæt strøsukker. Pisk, indtil der dannes bløde toppe.

  3. Tilsæt vaniljepasta, og bland det sammen. Opbevar i køleskabet. Brug som topping på kager, tærter, is eller drikkevarer.