Skip the navigation

Gulerodstop-pesto

KitchenAid-kok

Der er ingen grund til at smide toppen på dine gulerødder ud. Lav dem til en plantepesto, der er perfekt til at dyppe både grøntsagsstænger og brød i.

carrottoppesto_thumbnail.jpg

Gulerodstop-pesto

KitchenAid-kok

Der er ingen grund til at smide toppen på dine gulerødder ud. Lav dem til en plantepesto, der er perfekt til at dyppe både grøntsagsstænger og brød i.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
5min
I alt
5min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

70 g gulerodstoppe

60 g valnødder

1 tsk salt

1/2 tsk stødt spidskommen

30 g pecorino

125 ml avocado-olie

Trin for trin

  1. Kom gulerodstoppene, valnødder, salt, spidskommen og pecorinoost i kanden på den ledningsfri minihakker. Sæt låget på, og sæt hastigheden på 2. Tryk på pulserings-/tændknappen, indtil ingredienserne er hakket groft.

  2. Tilsæt avocadoolien langsomt gennem den lille tragt, mens du blender. Fortsæt, indtil pestoen er ensartet.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg