Skip the navigation

Sauterede gulerødder med ahornglasur

KitchenAid-kok

Føj denne tilbehørsret til din middag for at få lidt ekstra grøntsager.

sauteedcarrots_thumbnail.jpg

Sauterede gulerødder med ahornglasur

KitchenAid-kok

Føj denne tilbehørsret til din middag for at få lidt ekstra grøntsager.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
5min
Madlavning
15min
I alt
20min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

500 g gulerødder

2 spsk olivenolie

1 spsk smør

1 tsk salt

1/2 tsk peber

50 ml ahornsirup

6 kviste timian

3 fed hvidløg

Trin for trin

  1. Skræl gulerødderne. Før dem gennem påfyldningstragten på foodprocessoren med den justerbare snitteskive monteret.

  2. Opvarm olivenolien på en stegepande ved mellemhøj varme. Tilsæt gulerødderne, og krydr med peber og salt. Sauter i 10 minutter ved mellemhøj varme, indtil gulerødderne har fået gyldenbrune kanter.

  3. Knus hvidløgene, og tilsæt dem. Rul timian mellem tommel- og pegefinger for at fjerne så mange blade fra stilkene som muligt. Tilsæt timianen. Tilsæt ahornsiruppen. Lad siruppen simre ved middelhøj varme i 10 minutter, indtil gulerødderne er møre, og siruppen karamelliseres.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg