Sauterede gulerødder med ahornglasur
Føj denne tilbehørsret til din middag for at få lidt ekstra grøntsager.
Sauterede gulerødder med ahornglasur
Føj denne tilbehørsret til din middag for at få lidt ekstra grøntsager.
Redskaber
Ingredienser
500 g gulerødder
2 spsk olivenolie
1 spsk smør
1 tsk salt
1/2 tsk peber
50 ml ahornsirup
6 kviste timian
3 fed hvidløg
Trin for trin
Skræl gulerødderne. Før dem gennem påfyldningstragten på foodprocessoren med den justerbare snitteskive monteret.
Opvarm olivenolien på en stegepande ved mellemhøj varme. Tilsæt gulerødderne, og krydr med peber og salt. Sauter i 10 minutter ved mellemhøj varme, indtil gulerødderne har fået gyldenbrune kanter.
Knus hvidløgene, og tilsæt dem. Rul timian mellem tommel- og pegefinger for at fjerne så mange blade fra stilkene som muligt. Tilsæt timianen. Tilsæt ahornsiruppen. Lad siruppen simre ved middelhøj varme i 10 minutter, indtil gulerødderne er møre, og siruppen karamelliseres.