Toast med kylling og rød peber
Denne toast med kylling og røde peber er propfyldt med smag og den ultimative hyggemad!
Toast med kylling og rød peber
Denne toast med kylling og røde peber er propfyldt med smag og den ultimative hyggemad!
Redskaber
Ingredienser
300 g kylling
1 tsk peber
1 tsk salt
1,5 tsk paprika
1,5 tsk hvidløgspulver
3 spsk olivenolie
1 spsk smeltet smør
6 focaccia
6 skiver ristet rød peberfrugt
60 g parmesan
Trin for trin
Start med at krydre kyllingen med salt, peber, paprika og hvidløgspulver. Opvarm olivenolien i en pande, og tilbered den på begge sider, indtil den er gyldenbrun. Hvis kyllingefileten endnu ikke er skåret i skiver, skal du skære den i tynde skiver nu.
Skær dine focaccia i halve på langs. Pensl dem med smeltet smør, så de brunes langsommere, og fyldet lunes. Smør pesto på underdelen af din focaccia. Tilsæt kyllingeskiverne, ristet rød peber, og riv lidt parmesan ovenpå. Lad være med at fylde den for meget. Placer den i sandwichholderen.
Indstil ristegradsstyringen til ønskede niveau, og tryk på SANDWICH-knappen, så dine toast ristes.