emeagif
Skip the navigation

Alfredosauce med blomkål

KitchenAid-kok

Denne nærende udgave af den klassiske alfredosauce kræver ikke smør og ost, men er lige så velsmagende.

caulifloweralfredo_thumbnail.jpg

Alfredosauce med blomkål

KitchenAid-kok

Denne nærende udgave af den klassiske alfredosauce kræver ikke smør og ost, men er lige så velsmagende.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
15min
Madlavning
25min
I alt
40min
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

400 g blomkål

2 løg

4 fed hvidløg

2 spsk olivenolie

100 ml grønsagsbouillon

100 ml vegansk madlavningsfløde

2 tsk salt

2 tsk peber

1 tsk muskatnød

4 spsk inaktivt gær

2 spsk frisk persille, hakket

Trin for trin

  1. Skær blomkålen i små buketter, og damp dem i 15 minutter, indtil de er møre.

  2. Pil løgene og hvidløgsfeddene og skær dem i tern. Opvarm olivenolien, og sautér, indtil duften træder frem. Sæt til side.

  3. Tilsæt blomkål, sauterede aromastoffer, grøntsagsfond, vegansk madlavningsfløde, krydderier og inaktivt gær til kanden på foodprocessoren. Bland ved hastighed 2, indtil blandingen er jævn.

  4. Kom saucen i en dyb stegepande med kogt pasta, og bland for at genopvarme saucen. Drys med persille, og server.