Alfredosauce med blomkål
Denne nærende udgave af den klassiske alfredosauce kræver ikke smør og ost, men er lige så velsmagende.
Alfredosauce med blomkål
Denne nærende udgave af den klassiske alfredosauce kræver ikke smør og ost, men er lige så velsmagende.
Redskaber
Ingredienser
400 g blomkål
2 løg
4 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
100 ml grønsagsbouillon
100 ml vegansk madlavningsfløde
2 tsk salt
2 tsk peber
1 tsk muskatnød
4 spsk inaktivt gær
2 spsk frisk persille, hakket
Trin for trin
Skær blomkålen i små buketter, og damp dem i 15 minutter, indtil de er møre.
Pil løgene og hvidløgsfeddene og skær dem i tern. Opvarm olivenolien, og sautér, indtil duften træder frem. Sæt til side.
Tilsæt blomkål, sauterede aromastoffer, grøntsagsfond, vegansk madlavningsfløde, krydderier og inaktivt gær til kanden på foodprocessoren. Bland ved hastighed 2, indtil blandingen er jævn.
Kom saucen i en dyb stegepande med kogt pasta, og bland for at genopvarme saucen. Drys med persille, og server.