Amerikanske pandekager med blåbær
Tykke og svampede amerikanske pandekager nydes bedst med ahornsirup.
Amerikanske pandekager med blåbær
Tykke og svampede amerikanske pandekager nydes bedst med ahornsirup.
Redskaber
Ingredienser
200 g selvhævende mel
1 tsk bagepulver
1 æg
300 ml mælk
15 g smeltet smør
60 g blåbær
Trin for trin
Kom mel, bagepulver, æg, mælk og smeltet smør i en køkkenmaskineskål.
Montér piskeriset, og bland det hele sammen ved hastighed 4.
Fjern skålen fra køkkenmaskinen. Tilsæt blåbær, og vend dem forsigtigt i.
Opvarm noget smør på en stor nonstick-stegepande.
Hæld en øseskefuld dej pr. pandekage på panden, og bag, indtil der dannes bobler på overfladen af pandekagen. Vend, og steg, til pandekagen er gylden.
Fortsæt, indtil du har brugt al dejen.
Servér med ahornsirup.