Arme riddere med kokos og hibiscussirup
Udsøgte og sprøde arme riddere med kokos, perfekt til en lækker søndagsmorgenmad.
Arme riddere med kokos og hibiscussirup
Udsøgte og sprøde arme riddere med kokos, perfekt til en lækker søndagsmorgenmad.
Redskaber
Ingredienser
12 skiver brioche-brød, daggammelt
70 ml letmælk
70 ml kokosmælk
2 æg
150 g kokosmel
3 spsk smør
250 ml vand
250 g sukker
2 spsk tørret hibiscus
250 g youghurt med kokos
400 g friske stykker af kokosnød
30 g spiselige blomster til dekoration
Trin for trin
Hæld mælken i køkkenmaskinens skål med piskeriset monteret. Tilsæt kokosmælk og æg. Bland ved hastighed 4 i ét minut. Hæld blandingen i en flad skål.
Hæld kokosmelet ud på en tallerken. Dyp en skive brioche-brød kortvarigt i mælkeblandingen, og dyp den derefter i kokosmelet.
Opvarm en pande med smør ved middelhøj varme. Steg brødet på begge sider, indtil det er gyldenbrunt og sprødt. Fortsæt, indtil alle skiver er brunede.
For at lave hibiscussirup skal du komme vand, sukker og hibiscus i en lille kasserolle. Bring blandingen i kog, og lad den simre i 15-20 minutter, indtil siruppen bliver tykkere. Si den, og hæld den over i en flaske eller en lufttæt beholder. Du kan lave siruppen op til 5 dage før.
Servér de arme riddere med kokos sammen med siruppen, yoghurt med kokos, frisk kokosnød og spiselige blomster.