Skip the navigation

Arme riddere med kokos og hibiscussirup

KitchenAid-kok

Udsøgte og sprøde arme riddere med kokos, perfekt til en lækker søndagsmorgenmad.

Coconut french toast.jpg

Arme riddere med kokos og hibiscussirup

KitchenAid-kok

Udsøgte og sprøde arme riddere med kokos, perfekt til en lækker søndagsmorgenmad.

Redskaber

StandMixer
Prep
10min
Madlavning
30min
I alt
40min
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

12 skiver brioche-brød, daggammelt

70 ml letmælk

70 ml kokosmælk

2 æg

150 g kokosmel

3 spsk smør

250 ml vand

250 g sukker

2 spsk tørret hibiscus

250 g youghurt med kokos

400 g friske stykker af kokosnød

30 g spiselige blomster til dekoration

Trin for trin

  1. Hæld mælken i køkkenmaskinens skål med piskeriset monteret. Tilsæt kokosmælk og æg. Bland ved hastighed 4 i ét minut. Hæld blandingen i en flad skål.

  2. Hæld kokosmelet ud på en tallerken. Dyp en skive brioche-brød kortvarigt i mælkeblandingen, og dyp den derefter i kokosmelet.

  3. Opvarm en pande med smør ved middelhøj varme. Steg brødet på begge sider, indtil det er gyldenbrunt og sprødt. Fortsæt, indtil alle skiver er brunede.

  4. For at lave hibiscussirup skal du komme vand, sukker og hibiscus i en lille kasserolle. Bring blandingen i kog, og lad den simre i 15-20 minutter, indtil siruppen bliver tykkere. Si den, og hæld den over i en flaske eller en lufttæt beholder. Du kan lave siruppen op til 5 dage før.

  5. Servér de arme riddere med kokos sammen med siruppen, yoghurt med kokos, frisk kokosnød og spiselige blomster.