Asiatisk salat med agurk, gulerod og ingefærmisodressing
Se mod øst for frisk inspiration. Denne smagfulde råkostsalat kan laves med tilbehørsdele til din køkkenmaskine, som fornøjer alle sanserne med spiraler og hvirvler.
Asiatisk salat med agurk, gulerod og ingefærmisodressing
Se mod øst for frisk inspiration. Denne smagfulde råkostsalat kan laves med tilbehørsdele til din køkkenmaskine, som fornøjer alle sanserne med spiraler og hvirvler.
Redskaber
Ingredienser
2 miniagurker
6 radiser
1 rødløg
4 spsk. hvid riseddike
1 spsk. flormelis
1/4 rødkål
1 gulerod
1 nashipære
75 g edamamebønner
1 lille håndfuld korianderblade
50 g wakame
1 spsk. sort sesam
2 forårsløg
100 g risnudler
1 frosne chilipebre
120 ml riseddike
120 ml neutral olie
1 + 1/2 spsk. sesamolie
1/2 spsk. agavesirup
2 limesaft
1 spsk. misopasta
3 cm frisk ingefær, skrællet
3 gulerødder, skrællet
Trin for trin
Sæt foodprocessoren med det justerbare snittejern fast på køkkenmaskinen, og sæt den på den fineste indstilling. Skub forsigtigt agurk, radisse og røglød igenem på hastighed 2.
Skift til det vendbare rivejern, sæt køkkenmaskinen på hastighed 10 og skub rødkål igennem.
I en lille skål skal du piske eddike, sukker, agurkerne og rødløget sammen. Lad blandingen hvile i mindst 10 minutter, så grøntsagerne marinerer.
Sæt Spiralizeren med skrælle-, udkerne- og skærekniven på køkkenmaskine. Fastgør spiralizerkniven til fine strimler. Sæt pæren fast på spyddet. Start spiralizeren på omrøringshastighed.
Lav gulerodsbånd med grøntsagsskrælleren.
Fyld en stor gryde med vand, tilføj salt, lad vandet koge og tilbered nudlerne i et minut. Flyt de tilberedte nudler over i en skål med isvand.
Tilføj riseddike, neutral olie, sesamolie, agavesirup, limesaft, misopasta, gulerødder og ingefær i blenderkanden.
Bland ved hastighed 5 indtil dressingen er helt ensartet.
Put alle salatens ingredienser i en stor skål, og rør rundt for at blande dem. Hæld dressing over. Riv lidt frossen chilipeber over salaten.