Aubergine-dip
Denne auberginedip er enkel og velsmagende – smør den på ristet brød eller servér som dip til festen.
Aubergine-dip
Denne auberginedip er enkel og velsmagende – smør den på ristet brød eller servér som dip til festen.
Redskaber
Ingredienser
1 auberginer
1,5 spsk olivenolie
25 g valnødder
30 g tahini
15 ml citronsaft
30 g yoghurt
1/3 tsk salt
1/3 tsk stødt spidskommen
1/2 tsk persille
Trin for trin
Halvér auberginerne på langs, og dæk de afskårne sider med et tyndt lag olivenolie.
Læg dem på en bageplade, og bag dem, indtil de er møre, i ca. 25 minutter ved 200 °C.
Skrab kødet fra auberginen over i foodprocessoren.
Tilsæt valnødder, tahin, frisk citronsaft, yoghurt, salt og spidskommen. Bland ved hastighed 2 i 30 minut, indtil blandingen er jævn.Garner med lidt olivenolie og frisk persille.
Garnér med lidt olivenolie og frisk persille.
Serveres med kiks eller som spread på ristet brød.