Skip the navigation

Aubergine-dip

KitchenAid-kok

Denne auberginedip er enkel og velsmagende – smør den på ristet brød eller servér som dip til festen.

Import-Recipe - Eggplant dip

Aubergine-dip

KitchenAid-kok

Denne auberginedip er enkel og velsmagende – smør den på ristet brød eller servér som dip til festen.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
15min
Madlavning
25min
I alt
40min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

1 auberginer

1,5 spsk olivenolie

25 g valnødder

30 g tahini

15 ml citronsaft

30 g yoghurt

1/3 tsk salt

1/3 tsk stødt spidskommen

1/2 tsk persille

Trin for trin

  1. Halvér auberginerne på langs, og dæk de afskårne sider med et tyndt lag olivenolie.

  2. Læg dem på en bageplade, og bag dem, indtil de er møre, i ca. 25 minutter ved 200 °C.

  3. Skrab kødet fra auberginen over i foodprocessoren.

  4. Tilsæt valnødder, tahin, frisk citronsaft, yoghurt, salt og spidskommen. Bland ved hastighed 2 i 30 minut, indtil blandingen er jævn.Garner med lidt olivenolie og frisk persille.

  5. Garnér med lidt olivenolie og frisk persille.

  6. Serveres med kiks eller som spread på ristet brød.