Bagel med blåbærsmøreost
Hvis du vil pifte en klassisk bagel med flødeost lidt op, vil denne version med bagte blåbær ikke skuffe dig.
Bagel med blåbærsmøreost
Hvis du vil pifte en klassisk bagel med flødeost lidt op, vil denne version med bagte blåbær ikke skuffe dig.
Redskaber
Ingredienser
150 g friske blåbær
2 spsk. strøsukker
1 spsk. citronskal
1 spsk. vaniljeekstrakt
6 bagels
Trin for trin
Hæld blåbærrene ud på en bageplade med bagepapir, og drys med sukker. Bages i 15 minutter ved 220 °C i en forvarmet ovn. Tag bagepladen ud af ovnen, og lad den køle af i et par minutter.
Bland de bagte blåbær med flødeost, citronskal og vaniljeekstrakt. Opbevar i køleskabet, indtil det skal bruges.
Skær bagelen over, og sæt den i brødristeren med den flade side vendt indad. Indstil knappen til ristegradsstyring til det ønskede niveau, og tryk derefter på BAGEL-knappen. Tryk på TOAST-knappen for at starte og afslutte ristningen.
Fordel blåbærflødeosten på den ristede bagel.