Skip the navigation

Bagels

KitchenAid-kok

Lækre, bløde bagels lavet i dit eget køkken, kan det blive bedre?

Import-Recipe - Bagels

Bagels

KitchenAid-kok

Lækre, bløde bagels lavet i dit eget køkken, kan det blive bedre?

Redskaber

StandMixer
Prep
1h50
Madlavning
20min
I alt
2h10
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

9 g tørgær

1,5 tsk salt

550 g hvedemel

1.5 tsk lyst rørsukker

3 spsk natron

1 æg

330 ml lunkent vand

1,5 tsk vælg selv frø til topping

Trin for trin

  1. Kom gæren i det lunkne vand, og lad det hvile i 2 minutter.

  2. Tilsæt mel, sukker og salt i skålen på køkkenmaskinen, hvor der er påsat en dejkrog.

  3. Start med at blande ved hastighed 2, og tilsæt langsomt gærvandet. Rør i 2 minutter ved hastighed 2.

  4. Tril dejen til en kugle. Læg dejen i en let olieret skål, dæk den med film, og lad den hvile et varmt sted i 1 time.

  5. Læg dejen på en overflade, der er drysset med mel. Del dejen i 10 portioner, og rul hver portion til en lille kugle. Lad dem hvile i 30 minutter.

  6. Form huller i kuglerne.

  7. Kog vandet, og tilsæt bagepulver. Pocher hver bagel i 20-30 sekunder.

  8. Anret dine bagels på en bageplade med bagepapir. Pensl med æg, og drys med frø.

  9. Bages i 20 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg