Skip the navigation

Bananbrød

KitchenAid-kok

Det perfekte, søde bananbrød, som kan spises med chocolate chips, er en amerikansk klassiker.

Import-Recipe - Homemade banana bread

Bananbrød

KitchenAid-kok

Det perfekte, søde bananbrød, som kan spises med chocolate chips, er en amerikansk klassiker.

Redskaber

StandMixer
Prep
15min
Madlavning
1h
I alt
1h15
Servering
6
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

3 Modne bananer

3 æg

250 g hvidt mel

10 g bagepulver

100 g brun farin

130 g smeltet smør

120 g chokoladestykker

Trin for trin

  1. Skræl bananerne, og bræk dem i mindre stykker. Læg dem i skålen til køkkenmaskinen, og montér fladpiskeren med fleksibel kant for at purere bananerne ved hastighed 2 i 1 minut. 

  2. Tilsæt æggene, og bland igen i 1 minut ved hastighed 2.

  3. Tilsæt mel, bagepulver, sukker og smeltet smør, og pisk i 2 minutter. 

  4. Når dejen er glat, skal du tilsætte chokoladen og blande, indtil de kun lige er indarbejdet.

  5. Put bagepapir i en brødform, og hæld dejen i.

  6. Valgfrit: Skræl endnu en banan, og skær den over på langs. Læg den på toppen af dejen.

  7. Bages i 1 time ved 180 °C i en forvarmet ovn. Lad køle helt af, før du fjerner den fra formen.