Bananbrød
Det perfekte, søde bananbrød, som kan spises med chocolate chips, er en amerikansk klassiker.
Bananbrød
Det perfekte, søde bananbrød, som kan spises med chocolate chips, er en amerikansk klassiker.
Redskaber
Ingredienser
3 Modne bananer
3 æg
250 g hvidt mel
10 g bagepulver
100 g brun farin
130 g smeltet smør
120 g chokoladestykker
Trin for trin
Skræl bananerne, og bræk dem i mindre stykker. Læg dem i skålen til køkkenmaskinen, og montér fladpiskeren med fleksibel kant for at purere bananerne ved hastighed 2 i 1 minut.
Tilsæt æggene, og bland igen i 1 minut ved hastighed 2.
Tilsæt mel, bagepulver, sukker og smeltet smør, og pisk i 2 minutter.
Når dejen er glat, skal du tilsætte chokoladen og blande, indtil de kun lige er indarbejdet.
Put bagepapir i en brødform, og hæld dejen i.
Valgfrit: Skræl endnu en banan, og skær den over på langs. Læg den på toppen af dejen.
Bages i 1 time ved 180 °C i en forvarmet ovn. Lad køle helt af, før du fjerner den fra formen.