Bananbrød
Det perfekte, søde bananbrød, som kan spises med chocolate chips, er en amerikansk klassiker.
Ingredienser
60+16,7 g havregryn
1/3 tsk salt
2/3 tsk natron
2/3 tsk bagepulver
33 g kokossukker
1 modne bananer
2/3 æg
1/3 tsk vaniljeekstrakt
2/3 æblecidereddike
22 g peanutbutter
knivspids kanel
Trin for trin
Skræl bananerne, og bræk dem i mindre stykker. Læg dem i skålen til køkkenmaskinen, og montér fladpiskeren med fleksibel kant for at purere bananerne ved hastighed 2 i 1 minut.
Tilsæt æggene, og bland igen i 1 minut ved hastighed 2.
Tilsæt mel, bagepulver, sukker og smeltet smør, og pisk i 2 minutter.
Når dejen er glat, skal du tilsætte chokoladen og blande, indtil de kun lige er indarbejdet.
Put bagepapir i en brødform, og hæld dejen i.
Valgfrit: Skræl endnu en banan, og skær den over på langs. Læg den på toppen af dejen.
Bages i 1 time ved 180 °C i en forvarmet ovn. Lad køle helt af, før du fjerner den fra formen.