Skip the navigation

Bananbrød

KitchenAid-kok

Det perfekte, søde bananbrød, som kan spises med chocolate chips, er en amerikansk klassiker.

Import-Recipe - Easy banana bread

Bananbrød

KitchenAid-kok

Det perfekte, søde bananbrød, som kan spises med chocolate chips, er en amerikansk klassiker.

Redskaber

Blender
Prep
10min
Madlavning
45min
I alt
55min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

60+16,7 g havregryn

1/3 tsk salt

2/3 tsk natron

2/3 tsk bagepulver

33 g kokossukker

1 modne bananer

2/3 æg

1/3 tsk vaniljeekstrakt

2/3 æblecidereddike

22 g peanutbutter

knivspids kanel

Trin for trin

  1. Skræl bananerne, og bræk dem i mindre stykker. Læg dem i skålen til køkkenmaskinen, og montér fladpiskeren med fleksibel kant for at purere bananerne ved hastighed 2 i 1 minut. 

  2. Tilsæt æggene, og bland igen i 1 minut ved hastighed 2.

  3. Tilsæt mel, bagepulver, sukker og smeltet smør, og pisk i 2 minutter. 

  4. Når dejen er glat, skal du tilsætte chokoladen og blande, indtil de kun lige er indarbejdet.

  5. Put bagepapir i en brødform, og hæld dejen i.

  6. Valgfrit: Skræl endnu en banan, og skær den over på langs. Læg den på toppen af dejen.

  7. Bages i 1 time ved 180 °C i en forvarmet ovn. Lad køle helt af, før du fjerner den fra formen.