Bellini shave ice
Giv din brunch lidt ekstra med denne kølige version af den klassiske Bellini.
Bellini shave ice
Giv din brunch lidt ekstra med denne kølige version af den klassiske Bellini.
Redskaber
Ingredienser
600 ml ferskensaft
250 ml vand
250 g sukker
125 g ferskner (friske eller frosne)
60 g rød ferskenpuré
Trin for trin
Fordel ferskensaften i 4 plastikisforme. Sæt i fryseren i 24 timer.
Lav siruppen. Put vand, sukker, ferskner, ferskenpuré og salvieblade i en gryde. Bring blandingen i kog, sænk varmen, og lad det simre i ca. 30 minutter, eller indtil siruppen har samme konsistens som ahornsirup.
Filtrer med en si, og lad det køle helt af, inden siruppen hældes i en forseglet flaske. Opbevares i køleskabet.
Tag ferskensaft-isblokkene ud af formene, og put dem i en Shave Ice-tilbehøret fra KitchenAid, sæt hastigheden til 10, og riv isen i en stor skål.
Fordel den revede ferskensaft over glassene, hæld Prosecco i, og stænk med lidt ferskensirup på toppen.