Skip the navigation

Bellini shave ice

KitchenAid-kok

Giv din brunch lidt ekstra med denne kølige version af den klassiske Bellini.

Import-Recipe - Bellini Shave Ice

Bellini shave ice

KitchenAid-kok

Giv din brunch lidt ekstra med denne kølige version af den klassiske Bellini.

Redskaber

StandMixer
IceShaver
Prep
10min
Madlavning
30min
I alt
40min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

600 ml ferskensaft

250 ml vand

250 g sukker

125 g ferskner (friske eller frosne)

60 g rød ferskenpuré

Trin for trin

  1. Fordel ferskensaften i 4 plastikisforme. Sæt i fryseren i 24 timer.

  2. Lav siruppen. Put vand, sukker, ferskner, ferskenpuré og salvieblade i en gryde. Bring blandingen i kog, sænk varmen, og lad det simre i ca. 30 minutter, eller indtil siruppen har samme konsistens som ahornsirup.

  3. Filtrer med en si, og lad det køle helt af, inden siruppen hældes i en forseglet flaske. Opbevares i køleskabet.

  4. Tag ferskensaft-isblokkene ud af formene, og put dem i en Shave Ice-tilbehøret fra KitchenAid, sæt hastigheden til 10, og riv isen i en stor skål.

  5. Fordel den revede ferskensaft over glassene, hæld Prosecco i, og stænk med lidt ferskensirup på toppen.