Skip the navigation

Blomkålssuppe med karry

KitchenAid-kok

Cremet, lækker og krydret suppe med kokosmælk.

Import-Recipe - Roasted cauliflower and curry soup

Blomkålssuppe med karry

KitchenAid-kok

Cremet, lækker og krydret suppe med kokosmælk.

Redskaber

Blender
Prep
10min
Madlavning
1h
I alt
1h10
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

1 tomater

150 g blomkålsbuketter

1/8 løg

1 fed hvidløg

1/2 spsk olivenolie

150 ml vand

100 ml kokosmælk

1/2 bouillonterning

1/2 spsk rød karrypasta

1/4 tsk gurkemeje

1 cm frisk ingefær

1/2 spsk frisk koriander som tilbehør

Trin for trin

  1. Skær tomaterne i halve. Læg blomkål, tomater, løg og hvidløg på en bageplade. Stænk med olivenolie, og bag i 30 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn.

  2. Kom vand, kokosmælk, bouillonterning, grøntsager, karrypasta, gurkemeje og ingefær i en blenderkande. Sæt blenderen på suppeindstillingen, og lad programmet køre helt færdigt.

  3. Hæld suppen i skåle, og slut af med et stænk kokosmælk og frisk koriander.