Blomkålssuppe med karry
Cremet, lækker og krydret suppe med kokosmælk.
Blomkålssuppe med karry
Cremet, lækker og krydret suppe med kokosmælk.
Redskaber
Ingredienser
1 tomater
150 g blomkålsbuketter
1/8 løg
1 fed hvidløg
1/2 spsk olivenolie
150 ml vand
100 ml kokosmælk
1/2 bouillonterning
1/2 spsk rød karrypasta
1/4 tsk gurkemeje
1 cm frisk ingefær
1/2 spsk frisk koriander som tilbehør
Trin for trin
Skær tomaterne i halve. Læg blomkål, tomater, løg og hvidløg på en bageplade. Stænk med olivenolie, og bag i 30 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn.
Kom vand, kokosmælk, bouillonterning, grøntsager, karrypasta, gurkemeje og ingefær i en blenderkande. Sæt blenderen på suppeindstillingen, og lad programmet køre helt færdigt.
Hæld suppen i skåle, og slut af med et stænk kokosmælk og frisk koriander.