Skip the navigation

Blommekage

KitchenAid-kok

En pragtfuld kage, der er nem at lave, men svær at modstå.

Import-Recipe - Plum cake

Blommekage

KitchenAid-kok

En pragtfuld kage, der er nem at lave, men svær at modstå.

Redskaber

StandMixer
Prep
10min
Madlavning
40min
I alt
50min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

115 g blødt smør

200 g hvidt mel

1 tsk bagepulver

1/4 tsk salt

100 g brun farin

100 g strøsukker

3 store æg

60 g creme fraiche

4 blommer

Trin for trin

  1. Kom smørret og sukkeret i køkkenmaskineskålen. Fastgør fladpiskeren, og bland ved hastighed 4, indtil blandingen er let og luftig.

  2. Tilsæt æg, og bland igen ved hastighed 4 i 30 sekunder.

  3. Tilsæt mel, salt og bagepulver. Drej hastigheden til 4, og bland i 30 sekunder.

  4. Tilsæt cremefraiche, og bland igen ved hastighed 2, indtil blandingen hænger sammen.

  5. Læg bagepapir i en bageform. Hæld dejen i formen.

  6. Skær blommerne i halve, og fjern stenene. Skær blommerne i skiver, og læg blommeskiverne på dejen i et spiralmønster.

  7. Bag i 35-40 minutter ved 175 °C i en forvarmet ovn.

  8. Drys med flormelis, når den er kølet af.