Boghvedepandekager
Disse nemme og lækre franske boghvedepandekager er glutenfri og har en delikat nøddeagtig smag.
Boghvedepandekager
Disse nemme og lækre franske boghvedepandekager er glutenfri og har en delikat nøddeagtig smag.
Redskaber
Ingredienser
300 g boghvedemel
750 ml vand
1 æg
4 g salt
vegetabilsk olie
Trin for trin
Hæld vand, æg, salt og boghvedemel i blenderkanden. Blend i 30 sekunder ved hastighed 5, indtil blandingen er jævn.
Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 2 timer.
Varm en pandekagepande op med en lille smule olie ved høj varme.
For hver pandekage hældes ca. 80 ml dej på panden med en suppeske eller et målebæger.
Steg i 2 til 3 minutter, indtil der dannes små bobler på overfladen af pandekagerne, og vend dem.
Steg på den modsatte side i 1 til 2 minutter eller indtil den er gyldenbrun. Gentag, indtil der ikke er mere dej tilbage.