Skip the navigation

Boghvedepandekager

KitchenAid-kok

Disse nemme og lækre franske boghvedepandekager er glutenfri og har en delikat nøddeagtig smag.

Import-Recipe - Buckwheat pancakes

Boghvedepandekager

KitchenAid-kok

Disse nemme og lækre franske boghvedepandekager er glutenfri og har en delikat nøddeagtig smag.

Redskaber

Blender
Prep
5min
Madlavning
15min
I alt
20min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

300 g boghvedemel

750 ml vand

1 æg

4 g salt

vegetabilsk olie

Trin for trin

  1. Hæld vand, æg, salt og boghvedemel i blenderkanden. Blend i 30 sekunder ved hastighed 5, indtil blandingen er jævn.

  2. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 2 timer.

  3. Varm en pandekagepande op med en lille smule olie ved høj varme.

  4. For hver pandekage hældes ca. 80 ml dej på panden med en suppeske eller et målebæger.

  5. Steg i 2 til 3 minutter, indtil der dannes små bobler på overfladen af pandekagerne, og vend dem.

  6. Steg på den modsatte side i 1 til 2 minutter eller indtil den er gyldenbrun. Gentag, indtil der ikke er mere dej tilbage.