Skip the navigation

Bouillonterninger

KitchenAid-kok

Vent lidt med at smide dine grøntsagsrester i kompostbeholderen. Lav i stedet disse hjemmelavede bouillonterninger, der giver smag til dine saucer og supper.

stockcubes thumbnail

Bouillonterninger

KitchenAid-kok

Vent lidt med at smide dine grøntsagsrester i kompostbeholderen. Lav i stedet disse hjemmelavede bouillonterninger, der giver smag til dine saucer og supper.

Redskaber

FoodProcessor
HandBlender
Prep
10min
Madlavning
20min
I alt
30min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

3 fed hvidløg

2 løg

1 zucchini

4 gulerødder (med skræl og/eller toppe)

4 bladselleri (med toppe)

1 bundt persille (eller rester af bløde krydderurter)

2 spsk. olivenolie

2 spsk. salt

1 spsk. peber

2 kartofler skåret i kvarte

Trin for trin

  1. Denne opskrift er til 30 bouillonterninger.

  2. Skræl hvidløg og løg. Hak squashen groft. Kom grøntsagerne i foodprocessoren med universalkniven monteret, og pulsér, indtil de er skåret i små stykker. Hæld dem over i en anden skål, og sæt til side. Tilsæt gulerødder med skræl og toppe, selleri og urter. Pulsér, indtil de er fint hakket.

  3. Opvarm olivenolien ved mellem varme, og tilsæt grøntsagerne. Tilsæt salt, peber og hakkede kartofler. Steg i 15-20 minutter, indtil kartoflerne er møre, og hæld dem derefter over i blenderkanden. Bland med stavblenderen, indtil der dannes en ensartet puré.

  4. Fordel puréen i en frostsikker bakke med bagepapir, og frys den i mindst 12 timer, indtil den er fast. Skær i tern, og brug med det samme, eller opbevar i fryseren.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Op til -30%

Det er tid til at gøre det til dit med fantastiske tilbud på hele vores hjemmeside.