Ingredienser
450 g oksebovsteak
1/4 salatløg, groft hakket
1 spsk. frisk persille
1/4 knust sort peber
1/4 hvidløgspulver
1/2 spsk. salt
1/4 tsk. chilipulver
4 snit ost efter eget valg
160 g coleslaw
8 spsk. barbecuesauce
Trin for trin
Før du hakker kødet, skal du lægge det i fryseren i 15 minutter.
Saml kødhakkeren monteret med den fine hakkeplade, og fastgør den til køkkenmaskinen.
Tag oksebovsteaken ud af fryseren.
Kom oksebovsteaken, salatløg, persille, sort peber, hvidløgspulver, salt og chilipulver i en stor skål.
Sæt køkkenmaskinen på hastighed 4, og før oksebovsteaken gennem kødhakkeren.
Form det hakkede oksekød til 4 bøffer, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hvile i 15 minutter.
Skru højt op for varmen under en stegepande, og vent, indtil den bliver meget varm. Læg hakkebøfferne på stegepanden, og vent i 2 minutter, indtil der er dannet en skorpe rundt om kanten på bøfferne.
Vend hakkebøfferne, og læg en skive ost ovenpå. Steg i endnu 2 minutter.
Saml burgeren, afslut med coleslaw og barbecuesauce, eller tilføj dine foretrukne toppings for at lave din helt egen burger.