emeagif
Skip the navigation

BURGERE

KitchenAid-kok

Her er din guide til at lave den perfekte oksekødsburger.

Import-Recipe - BURGERS

BURGERE

KitchenAid-kok

Her er din guide til at lave den perfekte oksekødsburger.

Redskaber

StandMixer
MeatGrinder
Prep
15min
Madlavning
25min
I alt
40min
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

450 g oksebovsteak

1/4 salatløg, groft hakket

1 spsk. frisk persille

1/4 knust sort peber

1/4 hvidløgspulver

1/2 spsk. salt

1/4 tsk. chilipulver

4 snit ost efter eget valg

160 g coleslaw

8 spsk. barbecuesauce

Trin for trin

  1. Før du hakker kødet, skal du lægge det i fryseren i 15 minutter.

  2. Saml kødhakkeren monteret med den fine hakkeplade, og fastgør den til køkkenmaskinen.

  3. Tag oksebovsteaken ud af fryseren.

  4. Kom oksebovsteaken, salatløg, persille, sort peber, hvidløgspulver, salt og chilipulver i en stor skål.

  5. Sæt køkkenmaskinen på hastighed 4, og før oksebovsteaken gennem kødhakkeren.

  6. Form det hakkede oksekød til 4 bøffer, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hvile i 15 minutter.

  7. Skru højt op for varmen under en stegepande, og vent, indtil den bliver meget varm. Læg hakkebøfferne på stegepanden, og vent i 2 minutter, indtil der er dannet en skorpe rundt om kanten på bøfferne.

  8. Vend hakkebøfferne, og læg en skive ost ovenpå. Steg i endnu 2 minutter.

  9. Saml burgeren, afslut med coleslaw og barbecuesauce, eller tilføj dine foretrukne toppings for at lave din helt egen burger.