Skip the navigation

Cappuccino

KitchenAid-kok

Denne cremede, traditionelle kaffe har en stærk espressosmag og en lækker konsistens. det vigtigste er at skummet opnår fløjlsblød perfektion!

cappuccino_wallpaper_vip_header_image.jpg

Cappuccino

KitchenAid-kok

Denne cremede, traditionelle kaffe har en stærk espressosmag og en lækker konsistens. det vigtigste er at skummet opnår fløjlsblød perfektion!

Redskaber

CoffeeMachine
Prep
5min
I alt
5min
Servering
1
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

125 ml mælk

25 ml (1 skud) espresso

- kakaopulver eller stødt kanel efter smag

- sukker

Trin for trin

  1. En cappuccino består af espresso, dampet mælk og mælkeskum på toppen.

  2. Skum mælken til "mikroskum", der fylder næsten dobbelt så meget som den oprindelige mælkemængde, ved hjælp af dampdysen.

  3. Tilbered et espressoshot i din yndlingscappuccinokop.

  4. Hæld mælkeskummet i midten af espressoshottet.

  5. Tilsæt et drys kakaopulver eller kanel efter smag, og server.

  6. Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.