Cappuccino
Denne cremede, traditionelle kaffe har en stærk espressosmag og en lækker konsistens. det vigtigste er at skummet opnår fløjlsblød perfektion!
Cappuccino
Denne cremede, traditionelle kaffe har en stærk espressosmag og en lækker konsistens. det vigtigste er at skummet opnår fløjlsblød perfektion!
Redskaber
Ingredienser
125 ml mælk
25 ml (1 skud) espresso
- kakaopulver eller stødt kanel efter smag
- sukker
Trin for trin
En cappuccino består af espresso, dampet mælk og mælkeskum på toppen.
Skum mælken til "mikroskum", der fylder næsten dobbelt så meget som den oprindelige mælkemængde, ved hjælp af dampdysen.
Tilbered et espressoshot i din yndlingscappuccinokop.
Hæld mælkeskummet i midten af espressoshottet.
Tilsæt et drys kakaopulver eller kanel efter smag, og server.
Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.