Cappuccino derhjemme
Traditionel kaffe med skum med en luksuriøs tekstur. Skab den helt perfekte fløjlsbløde finish!
Cappuccino derhjemme
Traditionel kaffe med skum med en luksuriøs tekstur. Skab den helt perfekte fløjlsbløde finish!
Redskaber
Ingredienser
125 ml mælk
1 shot espresso
efter smag (valgfrit) kakaopulver eller stødt kanel
efter smag (valgfrit) farin
Trin for trin
Skum mælken til "mikroskum", der fylder næsten dobbelt så meget som den oprindelige mælkemængde, ved hjælp af dampdysen eller mælkeskummertilbehøret.
Tilbered et espressoshot i din yndlingscappuccinokop.
Hæld mælkeskummet i midten af espressoshottet.
Tilsæt et drys kakaopulver eller kanel efter smag, og server. Tip: Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.
Prøv en vaniljecappuccino ved at tilsætte vaniljepasta (eller ekstrakt) og sukker til mælken, før du skummer.