Skip the navigation

Cashewbutter

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Cashew butter

Glem alt om peanutbutter – her er din nye favoritspread til toastbrødet.

Duration
I alt25min
Prep10min
Madlavning15min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

450 g

cashewnødder

80 ml

ahornsirup

1 tsk

vaniljeekstrakt

2 spsk

Kokosolie

1/4 tsk

salt

Trin for trin

  1. Bland cashewnødder, ahornsirup og vaniljeekstrakt i en skål. Rør, indtil nødderne er dækket af sirup.

  2. Fordel cashewnødderne i en bageform, og bag dem i 15 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn, indtil de er gyldenbrune. Stil dem til side, og lad dem køle af.

  3. Kom cashewnødder i kanden til KitchenAid K400-blenderen, og bland ved hastighed 5 i ca. 5 minutter, indtil der dannes en pasta. Skrab siderne, hvis det er nødvendigt.

  4. Tilsæt kokosolie og salt, og blend ved hastighed 5, indtil der dannes en jævn masse.