Cashewbutter
Glem alt om peanutbutter – her er din nye favoritspread til toastbrødet.
Redskaber
Ingredienser
Servering
450 g
cashewnødder
80 ml
ahornsirup
1 tsk
vaniljeekstrakt
2 spsk
Kokosolie
1/4 tsk
salt
Trin for trin
Bland cashewnødder, ahornsirup og vaniljeekstrakt i en skål. Rør, indtil nødderne er dækket af sirup.
Fordel cashewnødderne i en bageform, og bag dem i 15 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn, indtil de er gyldenbrune. Stil dem til side, og lad dem køle af.
Kom cashewnødder i kanden til KitchenAid K400-blenderen, og bland ved hastighed 5 i ca. 5 minutter, indtil der dannes en pasta. Skrab siderne, hvis det er nødvendigt.
Tilsæt kokosolie og salt, og blend ved hastighed 5, indtil der dannes en jævn masse.