Skip the navigation

Cashewbutter

KitchenAid-kok

Glem alt om peanutbutter – her er din nye favoritspread til toastbrødet.

Import-Recipe - Cashew butter

Cashewbutter

KitchenAid-kok

Glem alt om peanutbutter – her er din nye favoritspread til toastbrødet.

Redskaber

Blender
Prep
10min
Madlavning
15min
I alt
25min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

450 g cashewnødder

80 ml ahornsirup

1 tsk vaniljeekstrakt

2 spsk Kokosolie

1/4 tsk salt

Trin for trin

  1. Bland cashewnødder, ahornsirup og vaniljeekstrakt i en skål. Rør, indtil nødderne er dækket af sirup.

  2. Fordel cashewnødderne i en bageform, og bag dem i 15 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn, indtil de er gyldenbrune. Stil dem til side, og lad dem køle af.

  3. Kom cashewnødder i kanden til KitchenAid K400-blenderen, og bland ved hastighed 5 i ca. 5 minutter, indtil der dannes en pasta. Skrab siderne, hvis det er nødvendigt.

  4. Tilsæt kokosolie og salt, og blend ved hastighed 5, indtil der dannes en jævn masse.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg