Ceviche
En nem opskrift til en sommerservering som appetitvækker, med tortillachips eller med ris.
Ceviche
En nem opskrift til en sommerservering som appetitvækker, med tortillachips eller med ris.
Redskaber
Ingredienser
6 limefrugter
3/4 rød chilipeber
20 g rødløg
3/4 tsk. hvidløgsolie
1 + 1/2 tsk. salt
540 g frisk hvid fisk
1 + 1/2 tomat
a handful mynte
150 g mango
Trin for trin
Pres limefrugterne ved hastighed 6 med citruspresseren.
Fjern frøene fra chilipeberen, og skær den i små ringe. Skær løget ud i tern. Tilsæt chilipeber, løg, hvidløgsolie og salt til limesaften. Kom limeskal ned i skålen.
Skær fisken i tern på 1 cm x 1 cm, og tilsæt den til limesaftblandingen. Bland godt, dæk skålen med folie, og lad den hvile i mindst 20 minutter og op til 8 timer.
Si fisken inden servering, men lagen skal bevares. Skær tomat og mango i tern og hak mynten fint. Tilsæt dem til din ceviche, bland det sammen, og tilsæt lidt overskydende lage efter din egen smag. Server med det samme.