Redskaber
Ingredienser
1/2 lløg
1 rød peberfrugt
1/2 fed hvidløg
1/2 spsk olivenolie
1/2 tsk paprika
1/2 tsk stødt spidskommen
1/2 tsk tørret merian
250 g oksekød
200 g hakkede tomater på dåse
200 ml grønsagsbouillon
200 g røde kidneybønner
Trin for trin
Sæt foodprocessoren med ternudskæringssættet monteret på køkkenmaskinen.
Skræl løget, og skær det i kvarte. Fjern ribberne og kernerne fra de røde peberfrugter, og skær dem i kvarte.
Kom grøntsagerne i foodprocessoren, og skær dem i tern ved hastighed 6.
Hak hvidløget fint. Kom olivenolie i en varm gryde, og tilsæt de hakkede grøntsager.
Kom paprika, stødt spidskommen og tørret merian i. Rør godt rundt, og lad det koge i yderligere 5 minutter under jævnlig omrøring.
Fastgør kødhakkeren i metal (grov hakkeskive) til køkkenmaskinen, og hak oksekødet ved hastighed 4.
Kom kødet i gryden, og hak i det med skeen. Steg, indtil der ikke er flere lyserøde områder på kødet.
Tilsæt bouillon og hakkede tomater. Rør godt rundt i saucen, og lad den simre i ca. 20 minutter.
Tilsæt de røde kidneybønner, og lad det koge i yderligere 5 minutter.
Servér med ris, creme fraiche, avocado og tortillachips.