Skip the navigation

Chili con carne

KitchenAid-kok

Denne klassiske ret er fuld af smag, og alle kan lide den.

Import-Recipe - Homemade chili con carne

Chili con carne

KitchenAid-kok

Denne klassiske ret er fuld af smag, og alle kan lide den.

Redskaber

StandMixer
FoodProcessorAttachment
MeatGrinder
Prep
20min
Madlavning
30min
I alt
50min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

1/2 lløg

1 rød peberfrugt

1/2 fed hvidløg

1/2 spsk olivenolie

1/2 tsk paprika

1/2 tsk stødt spidskommen

1/2 tsk tørret merian

250 g oksekød

200 g hakkede tomater på dåse

200 ml grønsagsbouillon

200 g røde kidneybønner

Trin for trin

  1. Sæt foodprocessoren med ternudskæringssættet monteret på køkkenmaskinen.

  2. Skræl løget, og skær det i kvarte. Fjern ribberne og kernerne fra de røde peberfrugter, og skær dem i kvarte.

  3. Kom grøntsagerne i foodprocessoren, og skær dem i tern ved hastighed 6.

  4. Hak hvidløget fint. Kom olivenolie i en varm gryde, og tilsæt de hakkede grøntsager.

  5. Kom paprika, stødt spidskommen og tørret merian i. Rør godt rundt, og lad det koge i yderligere 5 minutter under jævnlig omrøring.

  6. Fastgør kødhakkeren i metal (grov hakkeskive) til køkkenmaskinen, og hak oksekødet ved hastighed 4.

  7. Kom kødet i gryden, og hak i det med skeen. Steg, indtil der ikke er flere lyserøde områder på kødet.

  8. Tilsæt bouillon og hakkede tomater. Rør godt rundt i saucen, og lad den simre i ca. 20 minutter.

  9. Tilsæt de røde kidneybønner, og lad det koge i yderligere 5 minutter.

  10. Servér med ris, creme fraiche, avocado og tortillachips.