Chokolade-kokos-hindbær-småkager-uden-bagning
Disse chokoladesmåkager uden bagning er ikke blot lette at lave. De er også fulde af hindbær og kokos i en enkelt bid.
Chokolade-kokos-hindbær-småkager-uden-bagning
Disse chokoladesmåkager uden bagning er ikke blot lette at lave. De er også fulde af hindbær og kokos i en enkelt bid.
Redskaber
Ingredienser
160 g bløde havregryn
120 g mandelflager
3 spsk. helt naturligt brunt mandelsmør
75 g sultanas
tbsp 2 ahornsirup
125 g hindbær
1 spsk. chiafrø
60 g revet kokos
125 g kokosnøddecreme
1 spsk. + 2 tsk. jomfrukokosolie
200 g mælkechokolade
Trin for trin
Bland bløde havregryn, mandelflager, sultanas og ahornsirup i den ledningsfrie foodprocessor til en ensformig dej. Rul dejen ud mellem to ark bagepapir, indtil den er ca. 5 mm tyk, og sæt den i køleskabet i 10 minutter.
I mellemtiden tilberedes hindbærfyldet. Mos hindbærrene med en gaffel, rør chiafrø i, og lad blandingen ligge i blød i 30 minutter. Til kokosfyldet skal du blande kokosflagerne, kokosfløde og kokosolie med en håndmixer, indtil det er luftigt og cremet.
Tag dejen ud af køleskabet, og skær cirkler med en rund udstikker (ca. 5 cm Ø). Put 2 tsk. kokosblanding og 1 tsk. hindbærblanding på hver havresmåkage. Dæk derefter med endnu en havresmåkage, og pres dem let sammen. Gentag processen, indtil alle småkagerne er fyldte. Stil dem i køleskabet i 20 minutter.
I mellemtiden skal chokoladen smeltes over et vandbad (sæt skålen over en anden skål med varmt, simrende vand) og kokosolien røres i.
Hæld chokolade over småkagerne en efter en, lad dem dryppe af, og sæt dem i køleskabet i 30 minutter.