Chokoladekage i krus
Få dækket din chokoladecraving med det samme med denne lynhurtige kage i krus.
Chokoladekage i krus
Få dækket din chokoladecraving med det samme med denne lynhurtige kage i krus.
Redskaber
Ingredienser
80 g hvidt mel
4 spsk usødet kakaopulver
1/2 tsk bagepulver
4 spsk sukker
1/4 tsk salt
120 ml mælk
50 ml vegetabilsk olie
1 tsk små chokoladestykker
Trin for trin
Kom alle ingredienserne undtagen mini-chocolate chips i foodprocessoren med universalkniven monteret. Bland i 30 sekunder ved hastighed 1.
Hæld dejen i et krus, der er egnet til brug i mikrobølgeovn. Der skal være plads til, at kagen kan hæve, uden at dejen flyder over.
Tilsæt mini-chocolate chips i midten af dejen. Giv kagen i krus 70 sekunder på høj effekt i mikrobølgeovnen.
Fjern forsigtigt fra mikrobølgeovnen, og nyd med is og hindbær.