Skip the navigation

Chokolademousse på kikærtevand

KitchenAid-kok

Der er ingen grund til at hælde kikærtevand ud igen, når du i stedet kan forvandle det til en lækker og luftig chokolademousse.

chickpeawaterchocolatemousse_thumbnail.jpg

Chokolademousse på kikærtevand

KitchenAid-kok

Der er ingen grund til at hælde kikærtevand ud igen, når du i stedet kan forvandle det til en lækker og luftig chokolademousse.

Redskaber

StandMixer
Prep
40min
Hvile
14h
I alt
14h40
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

160 g mørk chokolade

250 g kikærtevand

1 spsk ahornsirup

1 tsk vaniljeekstrakt

Trin for trin

  1. Hak den mørke chokolade, og hæld det i en skål. Smelt chokoladen over et vandbad. Stil den til side, og lad den køle af i 10 minutter.

  2. Hæld kikærtevand i skålen på køkkenmaskinen med piskeriset monteret. Pisk ved hastighed 10, indtil der dannes faste toppe. Tilsæt ahornsirup og vaniljeekstrakt, og bland det kort, indtil det er indarbejdet.

  3. Vend forsigtigt den smeltede chokolade ned i det piskede kikærtevand med en spatel. Put chokolademoussen i glas eller små skåle, og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer. Server med flødeskum og spiselige blomster.