Chokolademousse på kikærtevand
Der er ingen grund til at hælde kikærtevand ud igen, når du i stedet kan forvandle det til en lækker og luftig chokolademousse.
Chokolademousse på kikærtevand
Der er ingen grund til at hælde kikærtevand ud igen, når du i stedet kan forvandle det til en lækker og luftig chokolademousse.
Redskaber
Ingredienser
160 g mørk chokolade
250 g kikærtevand
1 spsk ahornsirup
1 tsk vaniljeekstrakt
Trin for trin
Hak den mørke chokolade, og hæld det i en skål. Smelt chokoladen over et vandbad. Stil den til side, og lad den køle af i 10 minutter.
Hæld kikærtevand i skålen på køkkenmaskinen med piskeriset monteret. Pisk ved hastighed 10, indtil der dannes faste toppe. Tilsæt ahornsirup og vaniljeekstrakt, og bland det kort, indtil det er indarbejdet.
Vend forsigtigt den smeltede chokolade ned i det piskede kikærtevand med en spatel. Put chokolademoussen i glas eller små skåle, og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer. Server med flødeskum og spiselige blomster.