Chokoladetærte uden bagning
Du behøver ikke at være uddannet konditor for at lave denne fantastiske fyldige chokoladetærte.
Chokoladetærte uden bagning
Du behøver ikke at være uddannet konditor for at lave denne fantastiske fyldige chokoladetærte.
Redskaber
Ingredienser
500 g chokoladesmåkager
90 g smeltet smør
1/2 tsk salt
350 g chokolade
1 tsk vaniljeekstrakt
45 g smør, koldt og i tern
300 ml fløde
Trin for trin
Knus småkagerne i en foodprocessor eller blender, og hæld dem i skålen på en køkkenmaskine med fladpisker monteret. Tilsæt smeltet smør og salt. Bland ved hastighed 1. Hæld smuldredejen ud i en bageform, og tryk den stramt sammen med bagsiden af en ske. Afkøl i køleskab i 3 timer.
Hæld chokolade, vaniljeekstrakt og smør i skålen på en køkkenmaskine med trådpiskeris monteret. Opvarm fløden ved middel varme, og hæld den over chokoladen. Lad det hvile i 2 minutter. Bland ved hastighed 1, indtil al chokoladen er smeltet, og der dannes en blank blanding.
Hæld ganachen i den afkølede chokolade. Opbevar på køl i 5 timer, indtil det har sat sig. Server med røde frugter.