Skip the navigation

Chokoladetærte uden bagning

KitchenAid-kok

Du behøver ikke at være uddannet konditor for at lave denne fantastiske fyldige chokoladetærte.

nobakechocolatetart_thumbnail.jpg

Chokoladetærte uden bagning

KitchenAid-kok

Du behøver ikke at være uddannet konditor for at lave denne fantastiske fyldige chokoladetærte.

Redskaber

StandMixer
Prep
20min
Indstilling
8h
I alt
8h20
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

500 g chokoladesmåkager

90 g smeltet smør

1/2 tsk salt

350 g chokolade

1 tsk vaniljeekstrakt

45 g smør, koldt og i tern

300 ml fløde

Trin for trin

  1. Knus småkagerne i en foodprocessor eller blender, og hæld dem i skålen på en køkkenmaskine med fladpisker monteret. Tilsæt smeltet smør og salt. Bland ved hastighed 1. Hæld smuldredejen ud i en bageform, og tryk den stramt sammen med bagsiden af en ske. Afkøl i køleskab i 3 timer.

  2. Hæld chokolade, vaniljeekstrakt og smør i skålen på en køkkenmaskine med trådpiskeris monteret. Opvarm fløden ved middel varme, og hæld den over chokoladen. Lad det hvile i 2 minutter. Bland ved hastighed 1, indtil al chokoladen er smeltet, og der dannes en blank blanding.

  3. Hæld ganachen i den afkølede chokolade. Opbevar på køl i 5 timer, indtil det har sat sig. Server med røde frugter.