Churro cookies
En dessertklassiker – nu som cookie. Med småkagetilbehøret kan du lave dem på ingen tid.
Churro cookies
En dessertklassiker – nu som cookie. Med småkagetilbehøret kan du lave dem på ingen tid.
Redskaber
Ingredienser
220 g smør
160 g rørsukker
1 æg
1/4 tsk bagepulver
1 tsk salt
1/2 tsk vaniljepulver
300 g hvidt mel
25 ml vand
25 g sukker
50 g kanelsukker
Trin for trin
Tilsæt smør og rørsukker i køkkenmaskinens skål med fladpiskeren monteret. Bland ved hastighed 6, indtil der dannes en let og cremet blanding.
Tilsæt æg, bagepulver, salt, vaniljepulver og mel, og bland, indtil dejen samler sig.
Sæt småkagetilbehøret på køkkenmaskinen, og før småkagedejen gennem påfyldningstragten. Fang dejen, og skær hver strimmel ud i cookies på 4 cm.
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag i 20 minutter ved 190 °C.
Bland 25 g sukker med 25 ml vand i en lille skål, og pensl de afkølede cookies med glasur. Dæk straks dine cookies med kanelsukkeret.