Citron-cupcakes med birkes
Lækre cupcakes, der ser fantastiske ud og har en dejlig pikant smag.
Citron-cupcakes med birkes
Lækre cupcakes, der ser fantastiske ud og har en dejlig pikant smag.
Redskaber
Ingredienser
175 g selvhævende mel
175 g blødt smør
175 g strøsukker
3 æg
1 spsk birkes
1 spsk citronskal
90 ml frisk citronsaft
225 g smør
400 g flormelis
Trin for trin
Kom 175 g blødgjort smør og sukkeret i skålen til køkkenmaskinen med fladpiskeren monteret.
Drej hastigheden til 4, og bland, indtil blandingen er let og luftig.
Tilsæt æggene, og fortsæt med at blande ved hastighed 4.
Tilsæt selvhævende mel, birkes og citronskal. Bland ved hastighed 4 i 2 minutter, indtil dejen er jævn.
Gør en muffinform klar, og kom en stor skefuld dej i hvert hul.
Bag i 18-20 minutter ved 180 °C. Lad dine cupcakes køle af.
Lav smørcremen ved at putte smør i skålen til køkkenmaskinen med fladpiskeren monteret. Bland smørret, indtil det er meget blødt. Tilføj citronsaft.
Tilsæt flormelis gradvist, og bland efter hver tilsætning, indtil det er helt iblandet. Skrab skålen efter behov.
Kom smørcremen i en sprøjtepose, og sprøjt cremen på dine cupcakes.
Drys dine cupcakes med birkes.