Skip the navigation

Citron-cupcakes med birkes

KitchenAid-kok

Lækre cupcakes, der ser fantastiske ud og har en dejlig pikant smag.

Import-Recipe - Lemon and poppyseed cupcakes

Citron-cupcakes med birkes

KitchenAid-kok

Lækre cupcakes, der ser fantastiske ud og har en dejlig pikant smag.

Redskaber

StandMixer
Prep
30min
Madlavning
20min
I alt
50min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

175 g selvhævende mel

175 g blødt smør

175 g strøsukker

3 æg

1 spsk birkes

1 spsk citronskal

90 ml frisk citronsaft

225 g smør

400 g flormelis

Trin for trin

  1. Kom 175 g blødgjort smør og sukkeret i skålen til køkkenmaskinen med fladpiskeren monteret.

  2. Drej hastigheden til 4, og bland, indtil blandingen er let og luftig.

  3. Tilsæt æggene, og fortsæt med at blande ved hastighed 4.

  4. Tilsæt selvhævende mel, birkes og citronskal. Bland ved hastighed 4 i 2 minutter, indtil dejen er jævn.

  5. Gør en muffinform klar, og kom en stor skefuld dej i hvert hul.

  6. Bag i 18-20 minutter ved 180 °C. Lad dine cupcakes køle af.

  7. Lav smørcremen ved at putte smør i skålen til køkkenmaskinen med fladpiskeren monteret. Bland smørret, indtil det er meget blødt. Tilføj citronsaft.

  8. Tilsæt flormelis gradvist, og bland efter hver tilsætning, indtil det er helt iblandet. Skrab skålen efter behov.

  9. Kom smørcremen i en sprøjtepose, og sprøjt cremen på dine cupcakes.

  10. Drys dine cupcakes med birkes.