Cremet champignonsuppe med hvidløg
Intet er bedre end en varm skålfuld af denne cremede champignonsuppe med hvidløg.
Cremet champignonsuppe med hvidløg
Intet er bedre end en varm skålfuld af denne cremede champignonsuppe med hvidløg.
Redskaber
Ingredienser
500 ml grønsagsbouillon
2 tsk frisk timian, hakket
2 tsk hvidløg, finthakket
250 g champignon i skiver
2 spsk smør
100 ml piskefløde
salt og peber
Trin for trin
Varm smørret op i en støbejernspande.
Tilsæt finhakket hvidløg, og kog det i 30 sekunder. Tilsæt svampe, og tilbered dem, til de er brune. Krydr med salt og peber, og giv det et minut mere.
Hæld grøntsagsfonden og fløden i blenderkanden. Tilsæt svampe og timian.
Sæt blenderen på suppeindstillingen, og lad programmet køre helt færdigt. Gør den færdig med lidt peber, og pynt med friske timiankviste.