Skip the navigation

Crumble med skovbær

KitchenAid-kok

Nyd den lækre smag af crumble med skovbær med en gylden, smørholdig havregryns- og hasselnøddetopping over en overdådig blanding af pærer og brombær tilsat et strejf af vanilje og kanel.

Forest crumble.JPG

Crumble med skovbær

KitchenAid-kok

Nyd den lækre smag af crumble med skovbær med en gylden, smørholdig havregryns- og hasselnøddetopping over en overdådig blanding af pærer og brombær tilsat et strejf af vanilje og kanel.

Redskaber

StandMixer
Prep
20min
Madlavning
45min
I alt
1h5
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

250 g havregryn

250 g hvidt mel

140 g lyst rørsukker

225 g smeltet smør

1/2 tsk. salt

1/4 tsk. kanel

50 g hasselnødder

350 g brombær

1/4 tsk. vaniljeekstrakt

50 g strøsukker

1 spsk. majsstivelse

Trin for trin

  1. Tilsæt havregryn, mel, sukker, smeltet smør, salt og kanel i køkkenmaskinens skål med det flade piskeris monteret. Hak hasselnødderne groft, og tilsæt dem til skålen. Bland sammen ved hastighed 2, indtil alle ingredienserne er blandet. Tilsæt smørret, og bland ved hastighed 2, indtil crumblen begynder at klumpe sammen.

  2. Skræl pærerne, og skær dem i små stykker. Læg dem i en lille skål sammen med brombærrene. Tilsæt vaniljeekstrakt, strøsukker og majsstivelse. Bland forsigtigt alt sammen med en ske, indtil frugten er jævnt belagt.

  3. Læg frugtfyldet på en stegepande eller bageform, og drys crumble ovenpå. Bag i 45 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn, indtil crumblen er gyldenbrun ovenpå.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg