Skip the navigation

Dip af pisket flødeost, græskar og timian

KitchenAid-kok

Enkel, men lækker dip lavet af flødeost, frisk timian og ristet græskar.

whippedcreamcheesedip_thumbnail.jpg

Dip af pisket flødeost, græskar og timian

KitchenAid-kok

Enkel, men lækker dip lavet af flødeost, frisk timian og ristet græskar.

Redskaber

StandMixer
Prep
25min
Madlavning
45min
I alt
1h10
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

400 g butternut squash

3 spsk olivenolie

1 tsk røget paprika

230 g flødeost, stuetemperatur

2 spsk tørret timian

10 kviste frisk timian

1 spsk citronsaft

1/4 tsk peber

1 spsk græskarkerner

Trin for trin

  1. Skræl butternut squashen. Skær den i skiver. Stænk 2 spsk. olivenolie over butternut squashen, og drys med røget paprika. Bages i en forvarmet ovn på 180 grader i 45 minutter. Lad dem køle af.

  2. Læg flødeosten i køkkenmaskinens skål med piskeriset påsat, og pisk ved hastighed 4 i 1 minut. Tilsæt frisk timian, citronsaft og peber. Tilsæt de afkølede græskarskiver, og pisk ved hastighed 4, indtil blandingen er jævn.

  3. Stænk den resterende olivenolie på, og put græskarkerner og nogle timiankviste ovenpå.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg