Dip af pisket flødeost, græskar og timian
Enkel, men lækker dip lavet af flødeost, frisk timian og ristet græskar.
Dip af pisket flødeost, græskar og timian
Enkel, men lækker dip lavet af flødeost, frisk timian og ristet græskar.
Redskaber
Ingredienser
400 g butternut squash
3 spsk olivenolie
1 tsk røget paprika
230 g flødeost, stuetemperatur
2 spsk tørret timian
10 kviste frisk timian
1 spsk citronsaft
1/4 tsk peber
1 spsk græskarkerner
Trin for trin
Skræl butternut squashen. Skær den i skiver. Stænk 2 spsk. olivenolie over butternut squashen, og drys med røget paprika. Bages i en forvarmet ovn på 180 grader i 45 minutter. Lad dem køle af.
Læg flødeosten i køkkenmaskinens skål med piskeriset påsat, og pisk ved hastighed 4 i 1 minut. Tilsæt frisk timian, citronsaft og peber. Tilsæt de afkølede græskarskiver, og pisk ved hastighed 4, indtil blandingen er jævn.
Stænk den resterende olivenolie på, og put græskarkerner og nogle timiankviste ovenpå.