Skip the navigation

Dip af stegt hvidløg, spinat, citron og cashew

KitchenAid-kok

Denne dip med nødde- og hvidløgssmag til brød og grøntsager gør hverdagsmaden lidt bedre.

roastedgarliccashewdip_wallpaper.jpg

Dip af stegt hvidløg, spinat, citron og cashew

KitchenAid-kok

Denne dip med nødde- og hvidløgssmag til brød og grøntsager gør hverdagsmaden lidt bedre.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
20min
Madlavning
40min
I alt
1h
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

25 g Basilikumblade

1 hvidløg

200 g rå cashewnødder

100 g babyspinatblade

2 spsk. citronsaft

1 tsk. havsalt

60 ml olivenolie

Trin for trin

  1. Forvarm ovnen til 190°, og pak hvidløget ind i folie. Læg dem på en bageplade, og bag i 35-40 minutter, eller indtil de er bløde. Tag det ud af ovnen, og lad det køle helt af.

  2. Sæt universalklingen på foodprocessoren. Skær toppen af hvidløget af, og pres det ristede hvidløg ud i en arbejdsskål. Tilføj halvdelen af cashewnødderne. Bland ved lav hastighed, indtil det er grofthakket. Tilsæt spinat, og bland ved lav hastighed, indtil det er finthakket. Skrab arbejdsskålen.

  3. Tilsæt basilikum, og bland ved lav hastighed, indtil blandingen bliver til en pasta. Mens foodprocessoren kører på lav hastighed, skal du tilsætte citronsaft, salt og olie gennem påfyldningstragten i en jævn strøm. Fortsæt, indtil blandingen er godt blandet. Tilsæt de resterende cashewnødder, og tryk 4-5 gange, eller indtil blandingen er grofthakket og dippen er blevet tykkere.

  4. Hæld blandingen over i en serveringsskål, og servér med friske grøntsagsstænger eller grillet fladbrød.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Op til -30%

Det er tid til at gøre det til dit med fantastiske tilbud på hele vores hjemmeside.