Efterårssalat med grønkål
En salat spækket med næring og solide sæsonbestemte ingredienser.
Efterårssalat med grønkål
En salat spækket med næring og solide sæsonbestemte ingredienser.
Redskaber
Ingredienser
500 g butternut squash
2 spsk olivenolie
1 tsk stødt kanel
1 spsk ahornsirup
2 æbler
120 g grønkål
100 g pekannødder
100 g granatæblekerner
25 g parmesanflager
2 spsk sort balsamicodressing
Trin for trin
Skræl din butternut squash, og skær den i skiver. Skær skiverne i halve.
Sæt snittejernet til tern på din 2,1 l foodprocessor, og drej hastigheden til 1. Tilsæt butternut squashen gennem påfyldningstragten, så den skæres i tern.
Læg ternene i en skål, og tilsæt olivenolie, stødt kanel og ahornsirup. Sæt skålen på en bageplade med bagepapir, og bag på 200 °C i 25-30 minutter. Lad afkøle.
Skær æblerne i kvarte, og fjern kernehuset. Skub æblerne gennem påfyldningstragten og ned i foodprocessoren, der er udstyret med snittejernet til tern.
Kom grønkål i en stor skål. Tilsæt butternut squashen, æbler, pekannødder, granatæble og parmesanost.
Stænk salaten med sort balsamicodressing.