Skip the navigation

Efterårssalat med grønkål

KitchenAid-kok

En salat spækket med næring og solide sæsonbestemte ingredienser.

Import-Recipe - Autumn Kale Salad

Efterårssalat med grønkål

KitchenAid-kok

En salat spækket med næring og solide sæsonbestemte ingredienser.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
20min
Madlavning
30min
I alt
50min
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

500 g butternut squash

2 spsk olivenolie

1 tsk stødt kanel

1 spsk ahornsirup

2 æbler

120 g grønkål

100 g pekannødder

100 g granatæblekerner

25 g parmesanflager

2 spsk sort balsamicodressing

Trin for trin

  1. Skræl din butternut squash, og skær den i skiver. Skær skiverne i halve.

  2. Sæt snittejernet til tern på din 2,1 l foodprocessor, og drej hastigheden til 1. Tilsæt butternut squashen gennem påfyldningstragten, så den skæres i tern.

  3. Læg ternene i en skål, og tilsæt olivenolie, stødt kanel og ahornsirup. Sæt skålen på en bageplade med bagepapir, og bag på 200 °C i 25-30 minutter. Lad afkøle.

  4. Skær æblerne i kvarte, og fjern kernehuset. Skub æblerne gennem påfyldningstragten og ned i foodprocessoren, der er udstyret med snittejernet til tern.

  5. Kom grønkål i en stor skål. Tilsæt butternut squashen, æbler, pekannødder, granatæble og parmesanost.

  6. Stænk salaten med sort balsamicodressing.