Skip the navigation

En perfekt crêpe

KitchenAid-kok

En idiotsikker opskrift, så du kan lave de bedste crepes hver gang!

Import-Recipe - A Perfect Crêpe

En perfekt crêpe

KitchenAid-kok

En idiotsikker opskrift, så du kan lave de bedste crepes hver gang!

Redskaber

StandMixer
Prep
10min
Madlavning
20min
I alt
30min
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

250 ml mælk

1 æg

1,5 spsk smør

35 g strøsukker

75 g hvidt mel

1/2 tsk vaniljeekstrakt

Trin for trin

  1. Fastgør trådpiskeriset til køkkenmaskinen.

  2. Bland mælk, æg, smeltet smør, sukker, mel og vaniljeekstrakt i køkkenmaskinens blandeskål.

  3. Drej hastigheden til 4, og bland i 40 sekunder.

  4. Kom en kvart tsk. smør i en lav non-stick-stegepande.

  5. Hæld ca. 3/4 af en suppeskefuld dej på panden, og drej straks panden fra side til side, så der dannes en jævn cirkel.

  6. Steg ved mellemhøj varme i ca. 1-2 minutter, indtil crepen er ved at blive brunt i kanten. Vend crepen forsigtigt, men sikkert, og steg den i 1 minut mere. Fortsæt, indtil al dejen er brugt.

  7. Server med pisket mascarpone og varme hindbær.