En perfekt crêpe
En idiotsikker opskrift, så du kan lave de bedste crepes hver gang!
En perfekt crêpe
En idiotsikker opskrift, så du kan lave de bedste crepes hver gang!
Redskaber
Ingredienser
250 ml mælk
1 æg
1,5 spsk smør
35 g strøsukker
75 g hvidt mel
1/2 tsk vaniljeekstrakt
Trin for trin
Fastgør trådpiskeriset til køkkenmaskinen.
Bland mælk, æg, smeltet smør, sukker, mel og vaniljeekstrakt i køkkenmaskinens blandeskål.
Drej hastigheden til 4, og bland i 40 sekunder.
Kom en kvart tsk. smør i en lav non-stick-stegepande.
Hæld ca. 3/4 af en suppeskefuld dej på panden, og drej straks panden fra side til side, så der dannes en jævn cirkel.
Steg ved mellemhøj varme i ca. 1-2 minutter, indtil crepen er ved at blive brunt i kanten. Vend crepen forsigtigt, men sikkert, og steg den i 1 minut mere. Fortsæt, indtil al dejen er brugt.
Server med pisket mascarpone og varme hindbær.