emeagif
Skip the navigation

Engelske scones

KitchenAid-kok

Den engelske klassiker, scones, kan nydes til morgenmaden eller eftermiddagsteen.

Import-Recipe - English scones

Engelske scones

KitchenAid-kok

Den engelske klassiker, scones, kan nydes til morgenmaden eller eftermiddagsteen.

Redskaber

StandMixer
Prep
15min
Madlavning
12min
I alt
27min
Servering
4
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

240 g selvhævende mel

2/3 tsk bagepulver

1 knivspids salt

2 spsk sukker

60 g smør

120 ml varm mælk

1 æg

Trin for trin

  1. Kom melet i køkkenmaskinens skål.

  2. Tilsæt bagepulver, salt, sukker og smørtern.

  3. Fastgør fladpiskeren, og indstil hastigheden til 2. Bland det i 2 minutter.

  4. Tilsæt langsomt den varme mælk, mens køkkenmaskinen kører. Bland i yderligere to minutter.

  5. Kom dejen over på den melede overflade, og fold den 3 gange, indtil den er glat.

  6. Rul dejen ud, indtil den er ca. 3 cm tyk. Brug en rund kageudstikker på ca. 5 cm, og skær dine scones ud.

  7. Put dem på en bageplade med bagepapir. Pisk et æg, og pensl toppen af dine scones med æggemassen.

  8. Bages i 10-12 minutter ved 220 °C i en forvarmet ovn, eller indtil den er hævet og gylden ovenpå.

  9. Servér med citronskal og clotted cream.