Espresso macchiato
Vælg denne særlige espresso med mælkeskum på toppen, hvis du vil have en virkelig delikat oplevelse!
Espresso macchiato
Vælg denne særlige espresso med mælkeskum på toppen, hvis du vil have en virkelig delikat oplevelse!
Redskaber
Ingredienser
20 ml mælk
25 ml (1 skud) espresso
efter smag kakaopulver
efter smag sukker
Trin for trin
Espresso macchiato betyder "mærket" eller "plettet" espresso på italiensk. Espressoen hældes først i glasset først, efterfulgt af en lille smule dampet mælk og skum. Perfekt til dem, der er vilde med fyldig smag!
Skum mælken til "mikroskum", der fylder næsten dobbelt så meget som den oprindelige mælkemængde, ved hjælp af dampdysen.
Tilbered et espressoshot i din yndlingskop.
Hæld lidt mælkeskum på toppen af espressoen.
Tilsæt et drys kakaopulver efter smag, og server.
Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.