Skip the navigation

Espresso macchiato

KitchenAid-kok

Vælg denne særlige espresso med mælkeskum på toppen, hvis du vil have en virkelig delikat oplevelse!

espressomacchiato_wallpaper_vip_header_image.jpg

Espresso macchiato

KitchenAid-kok

Vælg denne særlige espresso med mælkeskum på toppen, hvis du vil have en virkelig delikat oplevelse!

Redskaber

CoffeeMachine
Prep
5min
I alt
5min
Servering
1
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

20 ml mælk

25 ml (1 skud) espresso

efter smag kakaopulver

efter smag sukker

Trin for trin

  1. Espresso macchiato betyder "mærket" eller "plettet" espresso på italiensk. Espressoen hældes først i glasset først, efterfulgt af en lille smule dampet mælk og skum. Perfekt til dem, der er vilde med fyldig smag!

  2. Skum mælken til "mikroskum", der fylder næsten dobbelt så meget som den oprindelige mælkemængde, ved hjælp af dampdysen.

  3. Tilbered et espressoshot i din yndlingskop.

  4. Hæld lidt mælkeskum på toppen af espressoen.

  5. Tilsæt et drys kakaopulver efter smag, og server.

  6. Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.